T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HAKKARİ / ÇUKURCA - Gündeş Köyü Şehit Asteğmen Bekir Hacı İsmailoğulları İlkokulu

Gündeş Köyü Şehit Asteğmen Bekir Hacı İsmailoğulları İlkokulu

04385452059
GÜNDEŞ KÖYÜ KÖPRÜLÜ MEZRASI KÖPRÜLÜ KÜME EVLERİ NO: 91 ÇUKURCA / HAKKARİ
Vizyon
Eğitim öğretimde bilgi teknolojilerini kullanan, Bugünü yaşarken yarını da düşünen, Okulda öğrendikleriyle köyüne ve çevresine olumlu örnek olan, okuma ve öğrenmeye meraklı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren, Yakın çevresiyle işbirliği içerisinde eğitim kalitesini artırma amacında olan, bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Bir köy ilköğretim okulu olarak; işimizin sadece öğretim değil, eğitim olduğunun da bilinciyle öğrencilerimizi: Türkçe´yi doğru ve etkin kullanan, Toplumsal ve millî değerlerini yaşayan ve yaşatan, Kendine güveni ve sorumluluk duygusu gelişmiş, Girişimci, bilgi teknolojilerini kavrayıp, kullanabilen, Davranışlarıyla çevresine olumlu örnek olan, Sosyal faaliyetlere katılımcı, Araştıran, inceleyen, eleştiren, sorgulayan, yorumlayan, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, bireyler olarak yetiştirmektir.
Saatler
Sabah Grubu İçin Ders Başlama Saati 07:30; Ders Bitiş Saati 11:55´dir. Öğlen Grubu İçin Ders Başlama Saati 12:00; Ders Bitiş Saati 16:25´dir.
Kömür,Odun Sobası ile ısınır.
ADSL (1 Mbit)
Köy servisleriyle sağlanmaktadır.
Hakkari İli Çukurca İlçesi Gündeş Köyü Köprülü Mahallesi
İle 50 km uzaklıkta, İlçeye 20 km uzaklıkta.